Prijzen

Eenvoudige en transparante prijzen!

Veelgestelde vragen

Om te starten met onFact klikt u rechtsboven op "account aanmaken". Dit is automatisch een professional account die u gratis 14 dagen kan uitproberen. Tijdens uw proefperiode of na afloop kunt u ervoor kiezen om uw abonnement te verlengen voor een maand of jaar, of uw abonnement omzetten naar een gratis account. Deze gratis account blijft voor altijd geldig. Indien u wenst kunt u vervolgens nog steeds uw account omzetten naar een betaalde account.

Elke account dat u aanmaakt is steeds een volledige account met 14 dagen proefperiode. U kan tijdens of na uw proefperiode beslissen om de account niet te verlengen en om deze om te schakelen naar een gratis account. U kan ten alle tijden wisselen tussen een betaald abonnement en het gratis abonnement.

Omdat wij u niet willen verrassen met onverwachte kosten kunt u zelf uw abonnement verlengen wanneer u maar wil en voor welke periode. Uw abonnement wordt dus nooit automatisch verlengd maar u kan handig en snel per maand of per jaar bijbestellen in uw account.

Neen. Alle apps zijn inbegrepen in de betalende account.

De modules die de verbinding leggen met andere software of diensten zijn gratis, maar in veel gevallen moet u ook een account hebben bij de andere software wat niet altijd gratis is.

Neen. Uw account blijft in ons systeem bestaan met al uw gegevens. Wanneer u dus te laat bent met het verlengen van uw account of u wil uw account even pauzeren gaan er geen gegevens verloren. Om uw account definitief te verwijderen neemt u contact op via het contactformulier.

De gratis account is beperkt tot 3 documenten per maand. De betalende account heeft geen limieten.

In het professional abonnement zit 5GB opslagruimte voor bijlagen inbegrepen. Documenten als offertes, facturen en creditnota's die u met de facturatie software aanmaakt tellen niet mee. De opslagruimte is dus enkel voor extra bijlagen die u zelf upload naar onFact.

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!