Offerte maken

Eenvoudig en snel offertes aanmaken

Eenvoudig en snel aanmaken

Snel, ordelijk en correct offertes opstellen is essentieel voor elk bedrijf om potentiële klanten te overtuigen. Met onFact maakt u snel offertes aan door bestaande producten en prijzen op te zoeken in uw persoonlijke productlijst en aan te vullen met specifieke informatie per prospect. Wanneer u later gelijkaardige aanvragen krijgt maakt u met 1 klik een kopie van deze offerte en past u de specifieke informatie aan.

Overzichtelijk opgevolgd

De offertes krijgen automatisch een datum en volgnummer zodat deze makkelijk op te volgen zijn. U wordt gewezen op openstaande offertes zodat u bijvoorbeeld contact kan opnemen met de klant wanneer deze bijna verlopen. Ook aanvaarde maar nog te factureren offertes kunt u eenvoudig opzoeken en factureren wanneer de werken voltooid zijn. Door een offerte vergeten te factureren loopt u heel wat inkomsten mis.

Snel gefactureerd

Wanneer de werken uit de offerte voltooid zijn, kopieert u eenvoudig de offerte naar een factuur. De factuur wordt automatisch een correct nummer en datum toegewezen. Zo kan u in enkele seconden een offerte omzetten naar de definitieve factuur en doorsturen naar de klant!

Online goedkeuring

Uw klanten kunnen uw offertes online goedkeuren. Ze plaatsen hun handtekening met de muis en u wordt onmiddellijk via e-mail op de hoogte gebracht. Door het eenvoudiger maken van het accepteren van een offerte, geven klanten sneller hun akkoord voor een opdracht en hebt u altijd een bewijsstuk in geval van betwisting!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

SCREENSHOTS OFFERTEMODULE

» Rondleiding verderzetten: Facturen maken » « Terug naar overzicht

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!