Koppeling met Twikey.com

Voeg deze app met 1 klik toe aan uw onFact account

Domiciliëringsmandaten beheren

Te laat betaalde facturen? Daar heeft elke ondernemer een hekel aan. In vele gevallen komt dit gewoon door een vergetelheid van de klant, dat is begrijpelijk, maar u bent hier wel de dupe van omdat u op uw geld moet wachten. Door de integratie van onFact met Twikey kunnen klanten domiciliëringsmandaten ondertekenen zodat facturen automatisch betaald kunnen worden.

De koppeling tussen onFact en Twikey zorgt ervoor dat u domiciliëringsmandaten kunt koppelen aan de klantenfiches. De betalingsopdracht voor losse facturen die u aanmaakt voor deze klanten kunt u zelf activeren en ook de periodieke facturen uit abonnementen kunnen automatisch geïnd worden.

* Om gebruik te maken van deze koppeling heeft u een account bij twikey nodig. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening gebracht worden. Voor meer info zie www.twikey.com

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!