Koppeling met CodaBox

Voeg deze app met 1 klik toe aan uw onFact account

Automatisch rekeninguittreksels ophalen

Het opvolgen van betalingen van uw facturen is een tijdrovende job, maar essentieel in uw onderneming. Door de koppeling met CodaBox te activeren in uw onFact account kunt u automatisch rekeninguittreksels ophalen van elke Belgische bank. onFact vergelijkt de (structurele) vermelding van elke overschrijving met uw facturen en gaat automatisch de overeenkomstige facturen verwerken. Hierdoor spaart u tijd uit dat u kunt spenderen aan de kerntaak van uw bedrijf. Voor niet betaalde facturen stuurt u eenvoudig via onFact (automatisch) herinneringen.

* Om gebruik te maken van deze koppeling heeft u een CodaBox abonnement nodig. In veel gevallen heeft uw boekhouder reeds een abonnement voor uw bedrijf om de rekeninguittreksels te verwerken in de boekhouding. U kan hiervoor hetzelfde abonnement gebruiken. U kan dit nakijken in uw onFact account.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Klaar om efficiƫnter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!