Facturen maken

Makkelijker kan niet

Snel én eenvoudig

De automatische aanvulling van klant- en productgegevens in combinatie met de automatische datering, nummering en btw-berekening zorgt ervoor dat u supersnel facturen aanmaakt. Een PDF wordt automatisch gegenereerd op basis van uw huisstijl en deze kan u eenvoudig afdrukken of doorsturen via e-mail.

Automatische betalingsopvolging

In onFact kunt u betalingen manueel opvolgen of een koppeling maken met uw bank om betalingen automatisch te verwerken. Met automatische betalingsopvolging bespaart u heel wat tijd. Toch een onbetaalde factuur? Maak dan een herinnering aan en verstuur deze naar uw klant. Handig en snel.

Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met onze partner Mollie.com. Facturen kunnen via onze partner online betaald worden via bijvoorbeeld VISA of bancontact. Ook op deze manier worden de betalingen automatisch verwerkt en gekoppeld aan de relevante factuur.

Automatische herinneringen

Automatiseer het opvolgen van onbetaalde facturen door het automatisch verzenden van herinneringen. U wint hiermee niet alleen tijd, maar u werkt ook consistenter omdat er steeds na dezelfde onbetaalde periode herinneringen worden uitgestuurd.

Eenvoudige verzending

Facturen kunt u afdrukken, maar ook eenvoudig verzenden via e-mail rechtstreeks vanuit het programma. Het e-mailadres uit de klantenfiche wordt automatisch aangevuld en u past zelf de standaard tekst van de e-mail aan naar wens. De facturen worden verzonden onder uw eigen e-mailadres om de professionaliteit de waarborgen.

Uitgebreide rapporten raadplegen

Krijg inzicht in uw wekelijkse, maandelijkse, kwartaal of jaarlijkse omzet en winst. Wie uw topklanten zijn en welke producten u het meest verkoopt. Meer dan 30 realtime rapporten staan ter uw beschikking om inzicht te krijgen in uw cijfers. Handige grafieken geven u een visuele representatie van uw cijfers.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

SCREENSHOTS FACTURATIEMODULE

» Rondleiding verderzetten: Creditnota maken » « Terug naar overzicht

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!