Rondleiding

onFact voor boekhouders

Koppel klantdossiers en Krijg real-time inzicht

Vanuit uw boekhoudersaccount maakt u nieuwe ondernemersaccount aan of koppelt u bestaande accounts. Eenmaal u toegang hebt verkregen tot deze accounts, kunt u real-time de staat van een onderneming opvolgen en facturen op verschillende manieren ophalen en verwerken in uw eigen boekhoudpakket.

Verwerk makkelijk naar uw eigen boekhoudpakket

onFact is geen boekhoudprogramma, maar een programma voor ondernemers. De eigenlijke boekhouding wordt gevoerd via uw eigen boekhoudpakket, maar onFact maakt het makkelijk om de documenten die de ondernemer aanmaakt over te zetten naar uw eigen pakket. De methode die u best gebruikt, is afhankelijk van welk pakket u gebruikt.

Bekijk de mogelijkheden voor mijn pakket

Handige tool voor uw klanten

onFact is een zeer handig pakket voor vele ondernemers. Hierdoor gaan zij hun eigen administratie beter beheren en opvolgen, wat ook zorgt voor een correctere en betere verwerking in de boekhouding. Verkeerde volgnummers, data, ... zijn verleden tijd.

Omdat onFact een programma gemaakt is voor ondernemers en geen uitbreiding van een boekhoudpakket, worden er geen moeilijke termen gebruikt en is alles ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid.

Help onFact groeien

Wanneer u klanten onFact aanbeveelt, helpt u mee aan de groei van onFact. Daarom krijgt u ook een leuke commissie voor het aanbrengen van klanten. Bekijk hier de commissies voor aangebrachte klanten.

onFact voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met uw klanten te digitaliseren!

Gebruik uw eigen vertrouwd boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met uw klant via onFact. Zijn facturen aangemaakt met onFact zijn eenvoudig over te zetten naar vrijwel elk boekhoudpakket.