Prijzen

Gratis voor boekhouders!

Veelgestelde vragen

Om te starten met onFact klikt u rechtsboven op "account aanmaken". U kan onmiddellijk starten met nieuwe accounts aanmaken of bestaande accounts te koppelen.

Elke account aangemaakt in onFact heeft een proefperiode van 14 dagen. U kan dus voor elke klant vrijblijvend een account aanmaken die de klant 14 dagen gratis kan uitproberen. Tijdens de proefperiode zijn alle functies in onFact beschikbaar.

onFact is een programma ontwikkeld voor ondernemers. De mogelijkheid om hun aangemaakte documenten door te sturen naar de boekhouding is inbegrepen in het abonnement van de ondernemer en het toegang geven tot de administratie aan de boekhouding is hier onderdeel van. Voor een bedrijfsaccount betaalt de ondernemer wel een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage.

Dit is mogelijk. Neem hiervoor contact op, dan schakelen wij uw boekhoudersaccount over naar ons resellersysteem. Het is aangeraden om dezelfde prijzen als onFact te handteren of te verkopen in een bundel. onFact factureert u maandelijks de kosten voor alle bestellingen min de commissie.

Enkel voor accounts die u zelf aangebracht heeft, heeft u recht op een commissie. Reeds bestaande accounts kunnen eenvoudig gekoppeld worden maar hiervoor ontvangt u geen commissie.

Wanneer u minimum €25 aan commissie hebt verdiend, is het mogelijk om via uw boekhoudersaccount een factuur te uploaden om deze commissie aan onFact te factureren. De commissie wordt binnen de 30 dagen na factuurdatum uitbetaald.

onFact voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met uw klanten te digitaliseren!

Gebruik uw eigen vertrouwd boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met uw klant via onFact. Zijn facturen aangemaakt met onFact zijn eenvoudig over te zetten naar vrijwel elk boekhoudpakket.