Abonnementen

Voeg deze app met 1 klik toe aan uw onFact account

Periodieke facturen

Verkoopt u abonnementen (in de ruimste zin van het woord) aan uw klanten en moet u ze hiervoor regelmatig factureren? Met de app "Abonnementen" in de onFact software maakt u deze facturen eenmalig aan en worden deze vervolgens elke abonnementsperiode (week, maand, kwartaal of jaar) gefactureerd aan de klant. Het is zelfs mogelijk om de opgemaakte facturen automatisch te laten verzenden zodat u zelf enkel de betaling moet ontvangen!

Automatisatie

Met onFact kunt u de aangemaakte facturen binnen een abonnementsperiode automatisch laten verzenden. U kunt de koppeling met Twikey activeren om deze facturen automatisch te innen via domiciliƫring, de koppeling met Mollie om uw klanten online te laten betalen of de koppeling met CodaBox om de betalingsoverschrijving van uw klant automatisch te verwerken. Factuur toch niet betaald? Via automatische herinneringen stuurt u ook automatisch een bericht naar de klant.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Klaar om efficiƫnter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!